أمواج الأندلس أمواج عربية
أهلا ومرحبا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، يشرفنا أن تقوم بالتسجيل اذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه
عزيزى الزائر يسعدنا ان تنضم الينا وتلحق بنا
كى تفيد وتستفيد بادر بالتسجيل مع اطيب الامنيات ادارة المنتدا
ورجاء التسجيل باسماء لها دلالية الاحترام

أمواج الأندلس أمواج عربية
أهلا ومرحبا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، يشرفنا أن تقوم بالتسجيل اذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه
عزيزى الزائر يسعدنا ان تنضم الينا وتلحق بنا
كى تفيد وتستفيد بادر بالتسجيل مع اطيب الامنيات ادارة المنتدا
ورجاء التسجيل باسماء لها دلالية الاحترام

أمواج الأندلس أمواج عربية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


وطن واحد هدف واحد قلب واحد قلم واحد تلك هى حقيقة أمواج الاندلس
 
أمواج الأندلسأمواج الأندلس  الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  افضل موقع لتعلم الجرافيكافضل موقع لتعلم الجرافيك  أضغط وادخل وابحثأضغط وادخل وابحث  

 

 صينية فيليه وقار بالكريمة و الفحم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
أم طلال
عضو مميز
عضو مميز
أم طلال


عدد المساهمات : 22
تاريخ التسجيل : 12/06/2010

صينية فيليه وقار بالكريمة و الفحم Empty
مُساهمةموضوع: صينية فيليه وقار بالكريمة و الفحم   صينية فيليه وقار بالكريمة و الفحم I_icon_minitimeالخميس أغسطس 05, 2010 10:44 pm

1.1/2 سمك وقار فيليه {ممكن بلطي بالتاكيد}
4 طماطمات كبار
بصلتين كبار
7 فصوص توم كبيرة
بطاطستين كبار
3 فلفل الوان
1/2 كوب كريمة طبخ
فلفل
5 ورقات لورا
7 حبهان
7 قرنفل
معلقة قرفة صغيرة
جرام مستكة
معلقة كركم
معلقة كاري
عصير لمونتين
الملح حسب الرغبة
قطعتين فحم


****
- نغسل السمك بالخل والملح الخشن
- تقطع البطاطس والبصل شرائح ويترصو في الصينية بعد دهنها بشوية زيت خفيف
- نرص شرائح السمك والطماطم والفلفل فوق البصل والبطاطس
- ونحط التوم بدون تقطيع
- نضع البهارات كلها والملح ونحاول نوزعها بالتساوي
- وبعدها عصير الليمون
- علي فكرة مش هاندخلها الفرن احنا هنحط شوية ميه ونغطي الصينية ونسويها علي البوتاجاز لازم نغطيها في الاول
- نلاحظ البطاطس بالشوكة او بسكينة ولما تقرب تستوي هانشيل الغطا ونسيب الميه تنشف
بعد كده هانحط الكريمة ونهدي النار لغاية لما الكريمة تنشف شوية
- هاندخل الصينية الفرن ونشغل الشواية لغاية لما تاخد اللون الذهبي ونطلعها
لو ماعندناش شواية في الفرن هانولع الفرن من قبلها علي اعلي درجة ونحط الصينية في اعلي رف وناخد بالنااول ما يحمر الوش نطلعها
- اوعو تنسو الفحم هانكون حاطينه من قبلها علي النار ولما نطلع الصينية من الشواية هانحطه فيها ونغطي الصينية كويس لغاية لما نييجي نقدمها نشيل الغطا هاتدي ريحة جميلة جدا وان شاء الله طعم احلي

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية فيليه وقار بالكريمة و الفحم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» :شوربة البطاطا بالكريمة شرح بالصور
» سمك فيليه على الطريقة الأردنية
» أبراج صينية Chinese astrology‏
» صينية الكفتة والخضروات بالفرن
» نشر أول صور على الإنترنت لطائرة قاذفة خفية صينية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
أمواج الأندلس أمواج عربية  :: مطبخ الشمندورة من أمواج :: اسماك وفواكة البحر-
انتقل الى: