Alicia مشرف الاهداءات والترفية
عدد المساهمات : 329 تاريخ التسجيل : 30/01/2010
| موضوع: فته الموزه والكوارع الإثنين مايو 17, 2010 10:55 am | |
| تكفي 6 اشخاص
2 كوب ارز مصري ابيض مستوي
2كوب شوربه الكوارع اولحم
2 فص ثوم او ملعقه ثوم جاف
1 ملعقه كبيره خل ابيض
2 ملعقه طعام سمن
3 رغيف خبز بلدي او ابيض شامي
1- نضع الطاسه على النار وبها السمن ونقلب بها الخبز المقطع صغير حتى يبدأ في الاحمرار نضيف اليه الشوربه الساخنه ونغلق النار ونصبه في طبق التقديم ويفضل ان يكون مرتفع الحواف
2- نقوم بتقليه الثوم وعند بدء الاحمرار نغلق النار ثم نضيف الخل على الثوم ونضيفه على الفور الخبز في قالب التقديم ويقلب ثم نضيف الارز المصري الي وجه الطبق ونسويه جبدا ويقدم مع الكوارع او الموزه
| |
|
وفاءعبده موجة شرفيه
عدد المساهمات : 492 تاريخ التسجيل : 04/05/2010
| موضوع: رد: فته الموزه والكوارع الإثنين مايو 17, 2010 11:52 am | |
| الله على ريحة الثوم بتفحفح انتى جوعتينى وانا بحب فتت الكوارع جدا تسلم اديكى الاخت العزيزة Alicia | |
|