Alicia مشرف الاهداءات والترفية
عدد المساهمات : 329 تاريخ التسجيل : 30/01/2010
| موضوع: لسان عصفور باللحمة المفرومة السبت يوليو 03, 2010 1:10 am | |
| كيلو لحم مفروم 1/2 كيلو لسان عصفور 2 بصلة 2 كوب شوربة أو مرقة 1 كوب طماطم لو مش معصجة اللحمة بطماطم ( ملح / فلفل اسود / فلفل اخضر )
****
عصجي اللحمة - حمري لسان العصفور - ابشري البصلتين - ضعي اللحمة علي لسان العصفور في صنية ثم اضيفي لها البصل المبشور (لكن يكون مبشور صغير). - ثم ( ملح / فلفل اسود / فلفل اخضر مقطع صغير ) ثم الشوربة ثم كوب الطماطم (لو مش معصجة اللحمة بطماطم لكن لو معصجاها بطماطم بلاش كوب الطماطم). - ثم يقلب كله بالتساوي وتوضع علي النار لمدة ( 5 أو 10 دقائق ) حتي يشرب 80% من الشوربة ويوضع في الفرن حتي يسوي وبالهنا والشفاء (تحفة)
| |
|
د / أية
مراقب عام
عدد المساهمات : 358 تاريخ التسجيل : 03/03/2010
| موضوع: رد: لسان عصفور باللحمة المفرومة الجمعة يوليو 09, 2010 2:15 pm | |
| طريقة سهلة وجميلة ورمضان على الابواب اكيد هنجربة تسلم ايدك اليسيا د / اية | |
|
Alicia مشرف الاهداءات والترفية
عدد المساهمات : 329 تاريخ التسجيل : 30/01/2010
| موضوع: رد: لسان عصفور باللحمة المفرومة الأحد يوليو 25, 2010 8:23 pm | |
| تسلمى د / اية على المرور الجميل مثلك ورمضان على الابواب كل سنة وانتى بخير مرسى ليكى كتير على حضورك
| |
|