وفاءعبده موجة شرفيه
عدد المساهمات : 492 تاريخ التسجيل : 04/05/2010
| موضوع: السمكة المشوية الأحد مايو 16, 2010 5:00 am | |
| السمكة المشوية رجاء : كبروا الصور ضروري ..
| Click this bar to view the full image. |
المقادير :
| Click this bar to view the full image. | الطريقة :
1- تشق السمكة بقدر الإمكان إلى الداخل حتى يمكن حشوها 2- ترش السمكة بملح و فلفل من جوه و من بره
3- يقطع الثوم و الليمون و البصل شرائح و يقطع الفلفل نصفين 4- توضع السمكة على ورق ألومنيوم و تفتح ثم تحشى بالبصل و الكزبرة و الليمون و رشة فلفل أبيض و الشطة و الثوم و رشة ملح و ورق الغار و قطع البطاطس و قرون الفلفل 5- تقلب السمكة و توقف على بطنها ثم ترش فلفل أبيض و زيت زيتون ثم توضع شرائح ليمون و بصل فوقها ثم تغلف بإحكام 6- توضع في صينية و يوضع شرائح ليمون و ورق غار و شوية ماء في الصينية 7- تدخل الفرن في حرارة 190 أو 200 من 1 ساعة : 4/1 1 ساعة حسب حجمها 8- تزين السمكة بالكزبرة و الليمون و المكسرات و تقدم مع صلصة طحينة أو دقوس | Click this bar to view the full image. |
منقول للفائدة | |
|
حنين - الذكريات عضو قدير
عدد المساهمات : 512 تاريخ التسجيل : 01/01/2010
| |
وفاءعبده موجة شرفيه
عدد المساهمات : 492 تاريخ التسجيل : 04/05/2010
| موضوع: رد: السمكة المشوية الأحد مايو 16, 2010 9:00 pm | |
| ميرسى يا جميل على مرورك الجميل وبالف هنا وشفا وجربيه وشوفيه هوبيكون حلو كتيير اانا عن نفسى بعمله كتير بيكون تحفه | |
|
ابو منه عضو مميز
عدد المساهمات : 597 تاريخ التسجيل : 24/01/2010 العمر : 48
| |
وفاءعبده موجة شرفيه
عدد المساهمات : 492 تاريخ التسجيل : 04/05/2010
| موضوع: رد: السمكة المشوية الإثنين مايو 17, 2010 11:47 am | |
| بالف هنا وشفه ايه رائيك فى طعمه مش جميل شكرا جدا على موروك الى بينورنى انت والاخت المصريه لكم منى اجمل التحيات | |
|